top of page
iStock-1218361741.jpg

Mr. Kolinsky, gespecialiseerd in immobieliënrecht en handelsrecht in Schaarbeek

Uw advocaat, uw partner bij uitstek, op elk vlak

OVER KOLINSKY

Op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in sociaal recht en handelsrecht in Brussel, die u kan ontvangen in het Frans, Nederlands of Engels? Meester Kolinsky ontvangt u in zijn praktijk in Schaarbeek (Brussel).

Familierecht, immobiliënrecht, handelsrecht en sociaal recht

U bent particulier, zelfstandige of een openbare instelling en wilt graag worden bijgestaan bij een onderhandeling? U bent op zoek naar een partner om uw belangen te verdedigen in geval van een geschil? Advocatenpraktijk Kolinsky staat al ruim 35 jaar tot uw dienst.

Concreet kunt u op onze bijstand rekenen voor de volgende materies:

Familierecht:

scheiding, erfenis, voorlopige bewindvoering, pensioen

Immobiliënrecht:

huur, bouw, verkoop

Handelsrecht:

contract, vorderingen, kmo

Sociaal recht:

contract, ontslag.

Rolling rechten:

politierechtbank voor overtredingen, ongevallen, administratieve sancties...

Een volledig dossier

Meester Kolinsky behandelt persoonlijk uw dossier en bereidt zelf zijn pleidooien voor; zo bent u zeker van een volledige beheersing van uw dossier. Indien nodig komt hij ook bij u langs.

Wij begeleiden u dagelijks bij de opmaak van een huwelijkscontract, de oprichting van een onderneming, de opmaak van statuten, overeenkomsten of contracten. Ons team loodst u ook door de verschillende stappen van een onderhandeling of bemiddeling. U bent betrokken bij een geschil? Wij streven altijd in de eerste plaats naar een minnelijke oplossing.

Juridisch advies nodig?

U heeft juridisch advies nodig om een probleem op te lossen of een geschil te vermijden? Dan kunt u op advocatenpraktijk Kolinsky in Schaarbeek rekenen.

Onze advocaten en medewerkers geven u graag gepersonaliseerd advies in verband met familierecht, immobiliënrecht, handelsrecht en sociaal recht.

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken bij onze praktijk in Schaarbeek.

bottom of page